Umag, Istarska županija

Hiša samostojna

3.000.000 €

Vlasta Prešeren

Vila Portoroz

+386 31 670 395

Šifra oglasa PH61052VV
Posredovanje prodaja
Velikost 450,00 m²
Zemljišče 5.000,00 m²
Leto izgradnje 2015
Oprema klima, domofon, varovanje, luksuzno pohištvo, vrt, ograjeni vrt
Ostalo atrij, balkon, garaža, bazen

VILA Z BAZENOM - SAVUDRIJA

Na prodaj imamo čudovito vilo z bazenom v izmeri 405,00 m2 in 5.000 m2 zemljišča. Vila zajema klet, pritličje in nadstropje. Nahaja se na griču, obdana z zelenico in oljkami. Od vile je morje oddaljeno 400 m zračne linije oziroma 10 min peš.

Glavni vhod in vozni dostop do objekta se nahajata na njegovi zahodni strani, z obstoječe ulice, prostor za garažo s shrambo in telovadnico pa je v kletni etaži objekta.

Pritličje hiše sestoji iz vhodnega prostora na zahodni strani, sobe za goste s kopalnico na severni strani objekta ter edinstvenega prostora dnevne sobe, kuhinje in jedilnice, ki je povezan s teraso s pogledom na morje na južni strani ter vrt in odprta terasa na severni strani.
V vhodnem delu, do katerega se dostopa z zahodne strani skozi vetrobransko steklo, je na severni strani hiše vrt.
Soba za goste je preko veže povezana z vhodnim delom, iz katerega se vstopi tudi v kopalnico. V zahodnem delu objekta se poleg omenjenega vetrobrana na severni strani nahaja WC, na južni strani pa še poslovni prostor, povezan s kuhinjo. Na zahodni strani južne terase, povezane s kuhinjo in utilityjem, se nahaja letna kuhinja, ki jo pokriva volumen nadstropja.

V zgornje nadstropje vodi stopnišče, ki je vidno iz dnevne sobe. Vsebuje tri spalnice s kopalnico, garderobo na zahodni strani hiše in skupno vežo. Streha dnevne sobe je delno pohodna ograjena terasa in delno zelena streha.

Konstrukcija:

Temelj objekta je grajen na armiranobetonskih tračnih temeljih širine 60 cm.
Nosilne stene pritličja debeline 20 cm so v celoti armirano betonske. Na zunanji strani pritličja je kamnita montažna stena, ki je s toplotno izolacijo debeline 6 cm na omenjeni AB nosilni steni. Stene v prvem nadstropju so iz termo blokov s toplotno izolacijo na zunanji strani ter z armiranobetonskimi vertikalnimi in horizontalnimi serklaži. Medetažne stropne plošče so izdelane iz masivnega armiranega betona debeline 20 cm.
Streha nad nadstropjem je ravna neprehodna terasa, nad bivalnim delom v pritličju pa ravna pohodna terasa v kombinaciji z ozelenjeno streho.

Za vse ostale informacije in ogled nas kontaktirajte.

Vabljeni