Murter Vile

Hrvaška, Šibensko-kninska županija, Murter

Število enot: 3
Prosto: 3
Povprečna cena kvadratnega metra: 3.049,80 €/m²

EKSKLUZIVNA - ATRAKTIVNA - STANOVANJA V TRISTANOVANJSKI VILI V 1. VRSTI OD MORJA

Na otoku Murter v prvi vrsti od morja prodamo novozgrajena luksuzna z dih jemajočimi pogledi na morje in sosednje otočke. Pri gradnji vile so bili uporabljeni samo materiali najboljše kakovosti.Objekt je enostavno dostopen po lokalni cesti. Parkiranje je za lastnike stanovanja zagotovljeno na lastniškem parkirišču pred vilo.

Vila je nova in opremljena s kakovostnimi materiali. Okna so aluminijasta z aluminijastimi zavesami (električni valj) in komarniki. Tla so prekrita s kakovostnimi keramičnimi ploščicami. Apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo v vsaki sobi in talnim gretjem v kopalnicah. Kabelska televizija. Video domofoni. Predinstalacija za alarmni sistem, skupni video nadzor in predinstalacija za polnilce električnih avtomobilov. Jacuzzi vključen v ceno stanovanja. Možnost najema priveza za čoln.

Ekskluzivna lokacija samo korak od morja ter odmaknjena od samega centra mesta, kljub temu pa lahko dostopna tudi peš. V neposredni bližini se nahajajo znamenite murterske peščene plaže s kristalno čisto vodo, katere so enostavno dostopne peš. Za vse ljubitelje kulinarike se v bližini nahajajo prestižne restavracije s tradicionalno morsko prehrano. 

Predvideno dokončanje objekta je konec leta 2020. 

Idealna priložnost za nekoga, ki si želi preživljati počitniške dni v objemu morja, narave in miru ali investiranja v nepremičnino za oddajanje na Hrvaškem.

Pohitite ter si zagotovite prednost pred ostalimi kupci te ekskluzivne nepremičnine, katera vas bo sigurno očarala v vsej svoji atraktivnosti!

Vila Portorož d.o.o.
Gsm 031 670 395
E-mail info@vila-portoroz.si
Cenik enot
št. Vrsta nepremičnine tip velikost m² cena €
PS60750VV stanovanje štirisobno 115,00 352.350,00 Prosto
PS60750VV stanovanje štirisobno 115,00 352.350,00 Prosto
PS60748VV stanovanje štirisobno 130,00 398.000,00 Prosto
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!