Samostojna hiša

Umag, Katoro

Šifra oglasa: VP HR/H/2021
Posredovanje: prodaja
Cena: 1.200.000,00 €
Velikost: 260,00 m²
Zemljišče: 1.584,00 m²
Leto izgradnje: 1967
Leto prenove: 2012
Oprema: klima, ograjeni vrt
Ostalo: terasa, več parkirnih mest, bazen, zemljiška knjiga

ISTRSKA KAMNITA HIŠA Z DVEMA DEPANDANSAMA, BAZENOM IN POGLEDOM NA MORJE

Znamenita istrska vila, katera se nahaja le 200m od morja in čudovite plaže, se nahaja V 1. vrsti do morja, obdana z borovimi drevesi. Skrita pred očmi javnosti, je že zgodovinsko gledano bila Titova rezidenca. 

Posestvo obsega glavno hišo, katera je vsa izvedena s pristnim istrskim kamnom. Notranjost hiše zajema čudovita dnevna z jedilnico, katero ločuje dvostranski kamin, kuhinja s shrambo in barskim pultom, wc za goste ter glavna spalnica in večja kopalnica s kadjo. Vse je iz vrhunskih materialov, kateri se vklapljajo v to prečudovito pritlično vilo. Zraven hiše so še posebaj tri manjše hiše, prav tako v idiličnem belem istrskem kamnu. Prva manjša hiša ima dve splanici s kopalnico. Drugi dve hiški sta vsaka zase in obsegata dnevno sobo in spalni prostor ter kopalnico.

Celotno posestvo je obdano s kamnitim zidom in drevesi, primerno za vse kateri želijo bližino morja in zasebnost. Okolica hiše se lahko vzdržuje in je povsod namakalni sistem, v hiši pa centralno gretje na nafto in klimatska naprave.

Trenutno se posestvo oddaja za turizem, zato je primerna tudi za investicijo.

Vlasta Prešeren
Telefon 056/773-372
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!