Triinpolsobno stanovanje

Center, Center

Šifra oglasa: PS60867VV
Posredovanje: prodaja
Cena: 400.000,00 €
Velikost: 104,10 m²
Nadstropje: 4.
Leto izgradnje: 1939
Leto prenove: 2014

LJ. CENTER, GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE, 104 m2 brutto, 3 – do 3,5-sobno, adaptirano l. 2014 v celoti, povsod parket bukev v obliki ribje kosti, 4/5 nadstropje. Center Ljubljane! Sončno, orientirano na vzhod-jug in zahod, delni pogled na Ljubljanski grad, prijetna energija, visoki stropovi. Kompletno prenovljeno. Toplovod. Optika. Nova protihrupna okna Internorm, ki pozimi ogrevajo stanovanje, poleti pa ga hladijo. Dodatna možnost lastnega kamina. Stanovanje sestoji trenutno iz treh 3 bivalnih sob, prostorne kopalnice s kadjo in tušem ter wc-jem, prostorne kuhinje, v kateri je bil včasih še dodatni kabinet, prostornega hodnika, balkona s pogledom na Rožnik in Šmarno goro, dveh garaž, podstrešne sobe nad stanovanjem in kleti.

V hišo vstopamo iz Dunajske ceste ali iz zadnjega dela, ki vodi h garažam in je ozelenjen – tam se nahaja tudi manjša skupna zelena površina. V predverju nas pričaka originalni pod hodnika, ki je sestavljen iz prastarih, izjemno ohranjenih zlizanih lesenih kock, in daje hodniku beneški vtis. Nato se podamo v četrto nadstropje po urejenem in ozelenjenem hodniku z nizko nastavljenimi stopicami in občutkom arhitekture Bauhaus.

Ko vstopimo v stanovanje se nahajamo najprej na prostornem hodniku, Na levi opazimo video-domofon, tik za njim pa vodi vhod v prvo manjšo spalnico, kjer je prostora 2 omari za obleke in za zakonsko posteljo ter nekaj gibalnega prostora. Nato sledimo hodniku in na levi vstopamo v dnevno sobo, na desni pa se nahaja prostorna kopalnica z delno ločenim wc-jem, kadjo in masažnim tušem, ter pralnim strojem. Iz dnevne sobe lahko vstopamo v zadnjo najbolj prostorno sobo. Lahko pa vanjo vstopimo tudi iz kuhinje. Če gremo daje po hodniku vstopimo v kuhinjo z izhodom na balkon. Kuhinja je bila včasih pregrajena na dva dela, na sobo in kuhinjo, tako da lahko po potrebni v kuhinji naredite še dodatni kabinet za delovno sobo ali manjšo splanico za otroka, saj je okno prejšnje sobe še vedno prisotno. Največja soba je velika 24m2, prav tako je te velikosti kuhinja, obe drugi sobi sta malo manjši. Lifta v hiši zaenkrat še ni. Ogled možen samo za zelo resne kupce.

Vlasta Prešeren
Telefon 056/773-372
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!