Enosobno stanovanje

Piran/Pirano, Lucija

Šifra oglasa: PS60866VV
Posredovanje: prodaja
Cena: 179.000,00 €
Velikost: 44,00 m²
Nadstropje: 4.
Leto izgradnje: 1990
Ostalo: balkon, dvigalo

Enosobno stanovanje se nahaja v 4. nadstropju z liftom. Blok je izjemo urejen in prijeten. Ko pridemo skozi vhodna vrata, imamo na desni garderobno omaro, ki se za zrcalom razširi v garderobno sobo. Na levi pa je vhod v kopalnico s tušem in pralnim strojem.

Skozi naslednja vrata vstopimo v dnevno sobo. Na levi je za vogalom izjemno praktično urejena kuhinja v obliku U, nasproti nje in ob oknu pa jedilna miza z dvema klopema in tremi stoli. Kuhinja in jedelinica sta urejeni iz kakovostnega pohištva podjetja LIP Bled. 

Zraven dnevne sobe se nahaja dodatna soba, ki pa še ni predeljena s steno, zato se sedaj kuhinja odpira naprej v sobo, kjer so 4 ležišča. Dve sta na postelji, ki jo lahko zapremo v omaro. Omara z vgradno posteljo je narejena po naročilu. Dve dodatni ležišči lahko raztegnemo iz kavča, če tako želimo.

Nato se podamo v zastekljen balkon, kjer je še en kavč. Ta balkon pozimi v sončnih dneh tako greje celotno stanovanje, da ni potrebno stanovanja ogrevati.

Ogrevanje je na toplovod. V kuhinji lahko kuhate na elektriko, je pa tudi priklop za plinsko bombo. K stanovanju sodi še solidno velika suha klet v 1. nadstropju bloka. V bloku je tudi kolesarnica z direktnim izhodom na dvorišče bloka. Parkirnih prostorov je dovolj pred blokom. Stanovanje je bilo prebeljeno pred 1 letom in je takoj vseljivo.

Vabljeni!

Vlasta Prešeren
Telefon 056/773-372
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!