Samostojna hiša

Pula, Sisan

Šifra oglasa: PH60855VV
Posredovanje: prodaja
Cena: 640.000,00 €
Velikost: 726,00 m²
Zemljišče: 1.960,00 m²
Leto prenove: 2016

Reprezentativen zelo udoben objekt avtohtona sredozemska istrska rustikalna arhitektura, popolnoma prenovljena in opremljena leta 2016

Nekaj kilometrov od središča Pule proti vzhodni in nedotaknjeni obali južne Istre (Kvarnerski zaliv, Cres, Lošinj), v popolnoma mirnem istrskem urbanem naselju Šišan.

Pribl. 2,5 km od čudovitega čistega morja (Šišanska uvala) z dolgimi, nedotaknjenimi naravnimi plažami in zalivi, kjer ni nič zgrajeno ali opustošeno, niti v prihodnosti ne bo. Večnamenski objekt je hkrati idealna mešanica podeželske in pomorske osebnosti.

Na celotni samostojni parceli 1.960 m2 stavbnega zemljišča, ki je z vseh strani obdano z mediteranskim obzidjem in veliko kovano ograjo z kovanimi vrati (5m x 2,5 m), se nahaja glavna stavba vile z drugimi funkcionalnimi prostori , skupna uporabna bivalna površina 726,57 m2:

- dvonadstropna vila s 6 spalnicami, 4 kopalnicami, 2 velikim dnevnim prostorom, kuhinjo, glavnim predprostorom, verando, pomožnimi prostori,
- dvosoben udoben apartma s kuhinjo in kopalnico
- udoben studio apartma s kuhinjo in kopalnico
- velika dvorana za fitnes velikosti 100m2, telovadnica s popolno gimnastično opremo, velik biljard, namizni tenis,
- restavracija, zgrajena iz masivnega kamna in masivnega lesa z veliko kuhinjo, stranišči ter delavnicami in shrambo ob restavraciji,
- rustikalna gostilna iz masivnega lesa
- nov, velik zunanji bazen, zgrajen in opremljen po standardih najnovejše sodobne tehnologije, osvetljen od znotraj in od zunaj ter iz strojnice ob bazenu.
Neto velikost bazena je: 12m x 5 m = 60m2, globina je v celotnem delu 1,50 m. V bazenu je ob vhodu posebna prostorna planota za manjše otroke.
Okoli celotnega bazena je tlakovana steza, povprečne širine 2 m, na kateri so ležalniki in senčniki, miza in stoli, velik sončni tuš z vročo vodo,
- Parkirišče: veliko tlakovano parkirišče približno 350 m2
- Nepozidani del kompleksa je sestavljen iz 6 zelenih, večjih in manjših vrtov, pokritih s travo in cvetjem s kamnitimi aranžmaji ter promenad.

TRENUTNA funkcija kompleksa je stanovanjska in poslovna.
Stanovanjski prostori s taverno, bazenom in parkiriščem so popolnoma opremljeni in v funkciji celoletne turistične najemne nastanitve za turiste za 16 oseb (največ 20 oseb).

Vabljeni!

Vlasta Prešeren
Telefon 056/773-372
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!