Štirisobno - dupleks stanovanje

Izola/Isola, Izola

Šifra oglasa: VP /IZ/V/2020
Posredovanje: prodaja
Cena: 720.000,00 €
Velikost: 302,30 m²
Zemljišče: 130,20 m²
Leto izgradnje: 2005
Oprema: toplovod

IZOLA - LUXUZNO ŠTIRISOBNO - DUPLEX S POGLEDOM NA MORJE

Posredujemo pri prodaji enkratno , luksuzno urejenega duplex stanovanja z bazenom in s pogledom na morje v 2 nadstrpju z visoko mansardo, v bližini vse infrastrukture.

Razporeditev:

V prvi etaži : hodnik z vgradnimi po meri narejenimi omarami in wc, lečen del z  2 x otroško sobo z kopalnico, wc in tuš kabino, utility za vso tehniko in pralnico, prehod v odprt kuhinjsko dnevni prostor, z pohištvom katero je iz najkvalitetnejših materialov in vrhunske bele tehnike na orehovem parketu, kateri je brušen in lakiran, .

Panoramska stekla z pogledom na SZ, odprto galerijo z izhodom na večjo teraso 130m2, kjer je zunanja kuhinja z jedilno mizo, prehod do večjega bazena vse iz Inoxa , ogrevan, protitok, pretočni, samočistilni z masažnimi šobami in osvetljenjem . Ogrevan je plinsko in na sončne kolektorje. Po celotni terasi je položen les - TIK, za prijetno in sproščujoče bivanje ob bazenu so za poležavanje namenjeni ležalniki s pogledom na Izolo in morje. Vse skupaj pa zakrivajo avtomatske aluminjaste žaluzije, avtomatske tende ter za prijeten abient ponuja še ozvočenje in osvetlitev celotnega dela terase,ki jo krasi še sredinsko zelenje. Edinstveno za druženje skozi celo leto.

Mansardna etaža:

Iz spodnjega dnevnega prostora nas vodijo polkrožne orehove stopnice v galerijo kjer je knjižno - pisarniški prostor z odprtim pogledom na morje in spodnje prostore.

Prehod v zakonski prostor, kjer se nahaja večja kopalnica z wc, masažno kadjo, kombinirano z turško savno, vse v Armanijevih ploščicah in pohištvom višjega cenovnega  razreda, povezan z večjo spalnico in za njo razkošno garderobno sobo, vse  z izhodom na večjo teraso od kjer je prehod do bazena in spodnje večje terase .

Stanovanje ima popolno intimnost in je zasnovano kot del hiše. Do stanovanja je dvigalo. Stanovanje ima še dve kleti . Parkiranje pa je ob stavbi in stavbo.

Predvsem je namenjeno za nekoga , kateri želite širino, luksuz in zasebnost

Zainteresirani lahko oddate ponudbo.

Vabljeni

 

Vlasta Prešeren
Telefon 056/773-372
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!