Hotel počitniški objekt

Piran/Pirano, Portorož

Šifra oglasa: VP/H3/2020
Posredovanje: prodaja
Cena: 5.500.000,00 €
Velikost: 1.364,70 m²
Zemljišče: 1.965,00 m²
Leto izgradnje: 1973
Leto prenove: 2019
Ostalo: balkon, terasa, več parkirnih mest, bazen, zemljiška knjiga

PORTOROŽ - BUTIČNI HOTEL s pogledom na morje

Butični hotel na prestižni lokaciji predstavlja eno izmed najbolj priljubljenih nastanitev v mestu Portorož. Odlična lega butičnega hotela nudi izjemen pogled na zaliv Pirana in Portoroža. Gosti lahko hitro in preprosto dostopajo do osrednje plaže, saj je butični hotel od nje oddaljena le 200 metrov. Luksuzni butični hotel nudi zasebni bazen kot tudi savno. Vsaka soba nudi hitro Wi-Fi povezavo in kabelsko televizijo.

Hotel razpolaga s 23 apartmaji in 2 večjimi luksuznimi stanovanji s terasami in z opdrtim pogledom na celotno Obalo. Zunanji prostori so spektakularni, saj se vsak apartma v hotelu ponaša z verando, ki je odlična za peko na žaru. Vsaka soba ima tudi balkon s čudovitim razgledom na morje. Prostorne kopalnice imajo kopalno kad ali kabino za prhanje. Gostom hotela je na voljo zasebno parkirno mesto, sprejemna recepcija z zajtrkovalnico.

Hotel leži v bližini središča Portoroža, kjer so neštete odlične restavracije, sodobni bari in klubi. Z avtomobilom so poleg slovenskih obmorskih mest hitro dostopni tudi Hrvaška ali Trst, ki je oddaljen le 20 minut vožnje.

Gostje hotela so bivanje ocenili z najvišjo oceno. Z izbiro nastanitve so bili izredno zadovoljni, saj prinaša odlično kakovost za svojo ceno v primerjavi z drugimi ponudniki.

Odlična investicijska priložnost, saj lastniki dopuščajo tudi možnost najema s kasnejšim odkupom z dobo 10 do 20 let.

Edinstvena neponovljiva lokacija!

Vlasta Prešeren
Telefon 056/773-372
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!