Hotel počitniški objekt

Tolmin, Čiginj

Šifra oglasa: VP/H1/2021-slo
Posredovanje: prodaja
Cena: 550.000,00 €
Velikost: 480,00 m²
Zemljišče: 1.317,00 m²
Nadstropje: K+P+1+M
Leto izgradnje: 1850
Leto prenove: 2005
Oprema: klima, utekočinjeni naftni plin, ogrevanje s toplotno črpalko, luksuzno pohištvo
Ostalo: atrij, terasa, več parkirnih mest, zemljiška knjiga

BUTIČNI HOTEL V BLIŽINI TOLMINA

Butični hotel s 4 zvezdicami se nahaja v Tolminu in ponuja teraso, restavracijo, sobno postrežbo, skupen dnevni prostor ter zasebno parkirišče ob hotelu. Posebnost hotela predstavlja edinstveno antično pohištvo. Vsaka soba je po sebi edinstvena in drugačna od ostalih.

Hotel razpolaga z enajstimi sobami, od tega je ena enoposteljna ostale pa dvoposteljne. Sobe nudijo prostor za sedenje, klimatsko napravo, satelitsko TV z ravnim zaslonom, mizo in lastno kopalnico s sušilcem za lase ter prho. V delno podkletenih prostorih se nahaja dodatna garsonjera za personal, ki se jo lahko preuredi v dodaten apartma za goste z lastno teraso ter s tem povečati potencialni prihodek od oddajanja. V pritličju so recepcija, kuhinja, sanitarije, prostorna terasa ter velika jedilnica povezana z "lounge" sobo opremljeno s starinami različnih obdobij. Dodatno se v kletnih prostorih se za goste hotela nahaja fitness.

Ob hotelu se nahaja večje zazidljivo zemljišče katerega bi bilo mogoče uporabiti za postavitev bazena za goste ali manjšega objekta z apartmajem.

Lokacija je idealna za enodnevne izlete do znamenitosti v Kobaridu, Tolminu ter njihovi okolici. V okolici se nahajajo smučišče, kolesarske poti ter druge možnosti za opravljanje športnih aktivnosti na prostem. 

Priložnost za vsakogar, ki si želi investirati, saj je hotel mogoče prevzeti opremljen ter z vsemi strankami.

Gorazd Furlanič
Št. licence 03020
Telefon 056/773-372
Gsm 031/332-945
E-mail gorazd@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!