Samostojna hiša

Piran/Pirano, Lucija

Šifra oglasa: VP H/2020
Posredovanje: prodaja
Cena: 1.250.000,00 €
Velikost: 450,00 m²
Zemljišče: 4.311,00 m²
Leto izgradnje: 1986
Leto prenove: 2008

PORTOROŽ - VINJOLE

Na izredno lepi lokaciji nad Portorožem z odprtim razgledom na zaliv, morje , marino , soline .. Po burji se vidijo Italijanske alpe , Grado in Benetke. 

Zelo urejena hiša obsega: preko svoje  dovozne poti kot v Toskani med drevjem oljk in vinske trte pridemo na dvorišče za več avtomobilov, zadnja ploščad in glavni vhod v prvo etažo stavbe: hodnik z stopnicami v mansardni vioki del stavbe kjer imamo 4 x spalnico , od tega dve s terasama , 1x večja kopalnica z wc in iz vseh sob imamo prekrasen pogled na morje in okolico z oljkami , vinskimi trtami in ostalim drevjem

V prvi etaži se nahajata 2 x spalnica s teraso in prečudovitim razgledom na soline, morje in zaliv, 1 x večja kopalnica z wc, kuhinja z jedilnico  ter izhod na zunanjo letno pokrito teraso od koder občudujemo prekrasen pogled na naravo in morje. v nadaljevanju je še letna kuhinja pod pergolo - vinsko trto.

Iz prve etaže se spustimo v pritličje stavbe kjer je velika dnevna doba z kaminom, 1x spalnica, savna, wc, tuš, soba za utility vse z izhodom na kamnito teraso pokrito z istrskimi korci , kateri vodijo do bazena in vinske kleti.

V posebnem delu je še soba za orodje , tehnična soba za centralno na kurilno olje.

Zraven hiše je še 4.311m2 zemljišča v dolgoročnem najemu , kjer so nasadi oljk, trte in razna drevja in okrasno raslinje.

Resnično se počutite kot v Toskani, še bolje, saj v miru in prijetnem okolju uživamo v pogledu na morje in prijetnem bivanju.

Hiša je primerna tudi za trženje - oddajo turistom

Zato pohitite in pokličite..

 

Vlasta Prešeren
Telefon 056/773-372
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!