Samostojna hiša

Piran/Pirano, Lucija

Šifra oglasa: VP/H/2020
Posredovanje: prodaja
Cena: 1.300.000,00 €
Velikost: 292,80 m²
Zemljišče: 863,00 m²
Nadstropje: P+1
Leto izgradnje: 1980
Leto prenove: 2017
Oprema: klima, talno ogrevanje, ogrevanje s toplotno črpalko, ogrevanje z elektriko, alarm, varovanje, luksuzno pohištvo, vrt, ograjeni vrt, pralni stroj
Ostalo: balkon, več parkirnih mest, bazen, , , zemljiška knjiga, shramba

VILA Z BAZENOM - LUCIJA - V CELOTI PRNOVLJENA - LUKSUZNO POHIŠTVO

Med Portorožem in Lucijo prodamo v celoti prenovljeno vilo velikosti 292 m2. Vila nudi veliko mero zasebnosti in miru, saj leži na zemljišču velikosti 863 m2, na koncu slepe ulice. Prostorno zemljišče nudi kar tri ločena parkirišča, ogrevan bazen ter veliko teraso idelano za pogostitev večjega števila gostov.

Razgiban tloris vile se razsteza v dveh etažah (P + 1). Glavni vhod v vilo se nahaja v prvem nadstropju, kjer so še dve prostorni spalnici z lastnimi kopalnicami, delavni prostor, utility/pralnica, shramba ter širok hodnik z vgradnimi omarami. Obe spalnici imata omogočen izhod na teraso, ki se razsteza preko celotne dolžine vile. Po moderno zasnovanih steklenih stopnicah dostopamo do pritličnega dela vile, kjer se nam odpira dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico. Celotni prostor je odprt in omogoča izhod na bazen in teraso. Dodatno se v pritličju nahajajo glavna spalnica z lastno kopalnico, ločen wc za goste, vinski predprostor in fitness soba s predpipravo za savno. Vsi prostori v hiši so izredno svetli, saj velike okenske površine nudijo obilico naravne svetlobe.

Celotno pohištvo je bilo izdelano po meri in navodilih notranjega arhitekta. Ogrevanje in hlajenje hiše je omogočeno s pomočjo klimatskih naprav in talnim gretje na toplotno črpalko. 

Vabljeni!

Vlasta Prešeren
Telefon 031/670-395
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!