Vrstna hiša

Piran/Pirano, Piran

Šifra oglasa: VP/H/2020
Posredovanje: prodaja
Cena: 350.000,00 €
Velikost: 109,50 m²
Zemljišče: 70,00 m²
Nadstropje: P+1
Leto izgradnje: 1930
Leto prenove: 2012
Oprema: klima, radiatorsko ogrevanje, kurilno olje
Ostalo: terasa, zemljiška knjiga, shramba

STAROMEŠČANSKA OBNOVLJENA VRSTNA HIŠA V OSRČJU PIRANA

V mirnem in urejen predelu Pirana prodamo mogočno, obnovljeno vrstno hišo s tremi spalnicami. Razgiban tloris nepremičnine se razprostira v dveh etažah. V pritličju se odpira predprostor s širokim, mogočnim stopniščem iz antičnega lesa. Predprostor je odprtega tipa z visokim stropom. Tri široke stopnice vodijo v prostorno dnevno sobo z večjim kaminom in velikimi okni, katere nudijo obilico dnevne svetlobe tekom dneva. Dnevno sobo zaključuje kotna jedilna miza. Posebnost dnevnega prostora so vsekakor visoki stropovi (4 metre). V priličju se nadalje nahajata še shramba in kurilnica z rezervoarjem in pečjo na olje. Po lesenem stošnišču dostopamo do medetaže, kjer se za skritimi vrati odpira čudovita spalnica z manjšim oknom, ki gleda na dvorišče za hišo. Naprej nas stopnišče vodi v prvo etažo, kjer so kopalnica s tušem, ločen wc, kuhinja s starinsko kamnito napo in jedilno mizo, vse obnovljeno v starem istrskem stilu ter dve spalnici z velikimi okni iz katerih se vidi tudi na Piransko obzidje. Iz prvega nadstropja je omogočen izhod na zasebno lastniško teraso za hišo postavljeno med samimi piranskimi hišami primerno za uživanje pravega piranskega življenja.

Hiša je bila leta 2012 v celoti obnovljena - tako zunanjost kot notranjost. Ogrevanje je urejeno preko centralne peči na kurilno olje, spalnici v prvem nadstropju sta klimatizirani. Lokacija nepremičnine v širši svetli ulici odmaknjeni od turističnega centra mesta nudi večjo mero zasebnosti hkrati pa je nepremičnina odmaknjena od morja samo 3 minute peš. 

Hiša se prodaja skupaj s privezom v mandraču in manjšo barko, kar je prava redkost v Piranu in dodana vrednost bodočim lastnikom te mogočne in luksuzne nepremičnine.

Idelna priložnost za kupce, ki si želijo piranskega življenja v miru ali nekoga, ki si želi investicije v Piranu. 

Vlasta Prešeren
Telefon 031/670-395
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!