EKSLUZIVNO PENTHOUSE STANOVANJE

Izola/Isola, Izola

Šifra oglasa: VP/Š1/2020
Posredovanje: prodaja
Cena: 1.500.000,00 €
Velikost: 499,20 m²
Nadstropje: 3.
Leto izgradnje: 2017
Oprema: klima, talno ogrevanje, ogrevanje s toplotno črpalko, domofon, alarm, kamere, varovanje, luksuzno pohištvo, kabelska televizija, kabelski internet
Ostalo: terasa, shramba v kleti, dvigalo, več parkirnih mest, zemljiška knjiga, shramba
Energetski razred: B2 (25-35 kWh/m²a)

EKSLUZIVNO - LUKSUZNO "PENTHOUSE" STANOVANJE S ČUDOVITIMI POGLEDI NA MORJE IN IZOLO TER ZASEBNIM DVIGALOM

Prefinjeno opremljeno novozgrajeno stanovanje se nahaja na prestižni lokaciji neposredno ob središču Izole, s popolnoma neoviranimi panoramskimi pogledi na morje in mesto Izola. Stanovanje na 499 kvadratnih metrih, je mojstrovina oblikovanja in izdelave, ki vsebuje prefinjene detajle, elegantne Murano lestence, dizajnerske svetilke, stene in stropove poslikane v Swarovski barvi. Panoramska okna po celotnem stanovanju nudijo obilico mero svetlobe in poglede na morje. 

Moderno zasnovano penthouse stanovanje vključuje vstopni hodnik s predprostorom iz katerega se nadalje odpira čudovita dnevna soba z vogalno kuhinjo in odprtim jedilnim prostorom, ki tej izjemni nepremičnini zagotavlja veliko globino in dodaten značaj. Čudoviti dnevno bivalni prostor po principu "open space" vodi na ogromno deloma pokrito teraso s pogledom na morje. Terasa nudi obilico mero zasebnosti ter zunanjo letno kuhinjo s krušno pečjo, barom in jakuzzijem - idealna priložnost za pogostitev gostov ter uživanje v miru in zasebnosti. Drugi vogal nadstropja predstavljajo wc za goste, utility ter glavna spalnica z garderobo in razkošno kopalnico vse z izhodom na teraso in pogledi na morje. Nadstropji sta povezani z osvetljenim stopniščem, ki vodi iz hodnika v luksuzno kopalnico in dve prostorni spalnici obe z izhodom na teraso. Zgornja etaža daje osupljivo perspektivo polno panoramskih pogledov. 

Omare po naročilu dopolnjujejo stanovanje, ki koristi moderni arhitekturi z rafinirano notranjostjo. Celotno stanovanje je klimatizirano, v hladnih dneh pa je poskrbljeno za ogrevanje preko talnega gretja povezanega na lastno toplotno črpalko. Zasebno dvigalo vodi iz garaže neposredno v stanovanje. V garaži pod objektom se za zasebnimi garažnimi vrati nahaja 6 lastniških parkirnih mest in lastniška prostorna shramba.

Udobje vrhunskega - modernega bivališča zagotovljeno! 

Vlasta Prešeren
Telefon 056/773-372
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!