Hotel počitniški objekt

Tolmin, Tolminski Lom

Šifra oglasa: VP/h3/2020-slo
Posredovanje: prodaja
Cena: 1.200.000,00 €
Velikost: 620,00 m²
Zemljišče: 3.710,00 m²
Nadstropje: K+P+1+M
Leto izgradnje: 1512
Leto prenove: 2020
Oprema: klima, talno ogrevanje, ogrevanje s toplotno črpalko
Ostalo: shramba v kleti, več parkirnih mest, zemljiška knjiga

BUTIČNI HOTEL NAD MOSTOM NA SOČI

Domačijo iz 16. stoletja, sedaj butični hotel, sestavljajo glavna hiša, manjša hiška, vodnjak ter velik hlev. Glavna hiša, manjša hiška in vodnjak so bili v celoti obnovljeni z materiali najboljše kakovosti. Zunanjost objektov je bila obnovljena po načelih Zavoda za kulturno dediščino, ter je na ta način ohranila tipični izgled iz 16. stoletja. Mirni ambient obdan z zelenjem ponuja odprt pogled na sosednje gričevje in doline. 

Osrednji del predstavlja glavna hiša s 6 velikimi sobami vsaka z lastno kopalnico. V pritličju objekta so recepcija, jedilnica in dodatna soba za sproščanje, ter kuhinja z dostopom do kletnih prostorov namenjeni za kurilnico in shrambe. Tik ob glavni hiši stoji manjša hiška preurejena v samostojni apartma z eno spalnico, ter v pritličju dodatno garsonjero za zaposlene. Dodatno ob glavni hiši stoji prenovljen vodnjak iz 16. stoletja.

Hlev postavljen ob glavni hiši ponuja dodatno možnost ureditve v prostore za pogostitev gostov, prirejanja različnih dogodkov, porok, vinoteko. Hlev je še v prvotnem stanju ter ga je potrebno v celoti prenoviti. 

"Infinity" bazen na robu posesti predstavlja idealno priložnost sproščanja in uživanja v vodi ob vročih poletnih dneh (bazen je potrebno dokončati).

Lokacija v izrednem miru je odmaknjena od prometnih cest, v bližini je veliko pešpoti in kolesarskih poti. Do Mosta na Soči je le približno 5 minut vožnje. Lokacija s tem dopušča veliko možnosti za športne aktivnosti ter enostavni dostop do kulturnih in naravnih znamenitosti v okolici. 

Nepremičnina je vsekakor nekaj edinstvenega in posebnega ne samo na območju Tolmina, ampak na območju celotne Slovenije. Priložnost za nekoga, ki si želi ponuditi gostom edinstveno doživetje v Sloveniji.

Gorazd Furlanič
Št. licence 03020
Telefon 056/773-372
Gsm 031/332-945
E-mail gorazd@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!