Samostojna hiša

Piran/Pirano, Portorož

Šifra oglasa: VP/H/2019
Posredovanje: prodaja
Cena: 880.000,00 €
Velikost: 457,30 m²
Zemljišče: 824,00 m²
Nadstropje: P+1+2
Leto izgradnje: 1961
Leto prenove: 2014
Oprema: klima, radiatorsko ogrevanje, kurilno olje, kabelski internet, vrt, ograjeni vrt
Ostalo: atrij, balkon, terasa, garaža, več parkirnih mest, zemljiška knjiga
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

ODLIČNA LOKACIJA V CENTRU LUCIJE

Na izjemno atraktivni točki imamo na prodaj samostojno hišo s panormaskim pogledom na morje, marino in Portorož. Nepremičnina v vsej svoji mogočnosti ponuja 457 m2 površine na zemljišču v velikosti 824 m2.

RAZPOREDITEV:

Nepremičnina razpolaga s štirimi samostojnimi stanovanji, kateri so razdeljeni po etažah, vsak s svojim lastnim vhodom.

- PRITLIČJE : Dva dvosobna stanovanja v izmerah 67,4 m2 ter 63,5 m2. Južno orientirano stanovanje razpolaga že z pogledom na morje iz pritljičnega nivoja. Odmaknjeno od stanovanj je pozicionirana kurilnica, katera skrbi za ogrevanje celotnega objekta, garaža ter prostorna klet za shranjevanje.

- NADSTROPJE: Prostorno štirisobno stanovanje v izmeri 110,3 m2 z odlično razporeditvijo. Posamezni del razpolaga z balkonom, kjer južno sonce in pogled na morje pričarata idilični pogled. Poleg stanovanja se na prvem nadstropju nahaja vinska klet, namenjena druženju in sprostitvi v velikosti 18,6 m2.

- MANSARDA: Na zandji etaži objekta se nahaja še eno štirisobno stanovanje, le da je slednje po svoji dimezije večje, saj šteje 129,9 m2 . Kljub mansardni oznaki je stanovanju zagotovljena standardna višina v vseh prostorih. Zaradi svoje višine pa omogoče neomejene poglede na Piranski zaliv in Portorož.

OGREVANJE:

Celotno ogrevanje objekta je urejeno preko dveh individualnih peči, katere delujejo sinhrono glede na potrebe. Sistem je sestavljen iz peči na lesno biomaso(pelete) ter peči na kurilno olje. Uporaba slednjih je odvisna od vremenskih pogojev in zahteve posameznega uporabnika. Poleg omenjenega hiša razpolaga z sončnimi kolektorji na strehi, kateri grejejo sanitarno vodo.

HLAJENJE:

Vsa stanovanja v objektu so opremljena z individualno klimatsko enoto, katere skrbijo za hlajenje in gretje vseh prostorov.

DODATNO:

Posest dopolnjuje samostojna hiška, katero bi bilo mogoče preurediti v letno kuhinjo ali garažo. Celotna okolica je zasajena s palmami in oljkami ter urejeno je kamnito parkirišče za min. 6 avtomobilov.

Gorazd Furlanič
Št. licence 03020
Telefon 031/332-945
Gsm 031/332-945
E-mail gorazd@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!