Samostojna hiša

Izola/Isola, Malija

Šifra oglasa: VP/ IZ/ H/2020
Posredovanje: prodaja
Cena: 1.350.000,00 €
Velikost: 341,30 m²
Zemljišče: 495,00 m²
Leto izgradnje: 2012
Leto prenove: 2015
Oprema: klima, talno ogrevanje, ogrevanje s toplotno črpalko, ogrevanje z elektriko, domofon, kamere, varovanje, telefon, ADSL
Ostalo: atrij, balkon, terasa, shramba v kleti, garaža, pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, dve parkirni mesti, bazen
Energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju

IZOLA – MALIJA : nad Portorožem prodamo kvalitetno grajeno in luksuzno opremljeno vilo v izmeri 225 m2 bivalnih površin , cca. 150m2 teras in 500m2 zemljišča. Vila se nahaja v mirnem zaselku, le 4 km od morja , obenem pa s čudovitim, odprtim pogledom na morje, zaliv , soline, Hrvaško obalo.... OPIS :

KLETNI NIVO - večja garaža, vinska klet, toaleta in wellnes (jacuzzi, savna - turška, infrardeča, masažni tuš), kurilnica in strojnica za zunanji bazen.

PRITLIČJE : glavni vhod s kabinetom , kjer so inštalacije za nadzorni sistem, utility, toaleta s tušem, velika dnevna soba z jedilnico in kuhinjo ter izhodom na čudovito teraso, kjer občudujemo zaliv in morje. Pri samem vhodu nas pričaka večji akvarij , kateri ločuje dnevni prostor od vhoda.

NADSTROPJE : glavna spalnica z večjo garderobno sobo in veliko kopalnico ter izhodom na teraso, 2 x spalnico s svojo kopalnico in z izhodom na teraso.

Po celotni vili je talno gretje, ogrevanje na električno črpalko DAIKIN, inteligentne inštalacije … Pred vilo je pokrito parkirišče za dva avtomobila, zagrajen dovoz s prečudovito kovano ograjo ter bazen za osvežitev v vročih poletnih dneh.

 

VRHUNSKA NEPREMIČNINA !!!

Vlasta Prešeren
Telefon 056/773-372
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!