O podjetju

Agencija VILA – PORTOROŽ d.o.o.

spada med agencije z dolgoletnimi izkušnjami s posredovanjem v prometu tako novogradenj kot že obstoječih nepremičnin v Slovenskem primorju in Hrvaški Istri. Kvalitete, ki odlikujejo našo agencijo tako v ponudbi z nepremičninami, kakor tudi v drugih dejavnostih so izkušenost, strokovnost in spoštovanje zasebnosti vseh naših strank.

Za zagotavljanje kvalitetnih storitev sodelujemo z različnimi notarji, sodnimi cenilci in odvetniki, svetovalci in bankami. Prav tako pa smo prisotni ves čas postopka, od podpisa pogodbe o posredovanju do vpisa lastninske pravice v zemljiško knjigo.

Redno raziskujemo trg nepremičnin in za naše stranke poskušamo najti najboljšega ponudnika ali lokacijo po naročilu, saj verjamemo, da so le kvalitetne usluge prava pot do našega glavnega cilja - to je zadovoljna stranka.


»Pri nas, delamo za vas!«

Prednosti naše agencije

VILA - PORTOROŽ d.o.o. je bila ustanovljena leta 2007, preoblikovala pa se je iz Villa- nepremičnine s.p., katera je delovala že od leta 1995, z namenom, da strankam pomaga pri prodaji, nakupu, najemu in investicijah.
 
Dolgoletne izkušnje in vestno opravljeno delo kažejo na to, da so naše stranke zadovoljne in da imajo resno in strokovno agencijo, v katero se bodo rade vračale.

Naša agencija temelji na načelu zaupnosti in vestnosti do vsakega posameznika. Z veseljem si bomo vzeli čas za Vas, Vam svetovali, pomagali pri posredovanju Vaše nepremičnine in se potrudili v najkrajšem času prodati Vašo nepremičnino, ali pa poiskati Vaš novi dom.


Torej: NE ODLAŠAJTE DANES NA JUTRI - POHITITE V AGENCIJO VILA - PORTOROŽ D.O.O.

Če vse agencije zaračunavajo enako provizijo, zakaj ne bi najeli najboljšo? ... Vila Portorož d.o.o.!!!

OBVESTILO STRANKAM

Ogledi se ne zaračunavajo do oddaljenosti 20km, kar je nad se zaračuna 20 EUR , katere ob morebitnem nakupu nepremičnine povrnemo. Ogledi za Hrvaško se zaračunavajo v višini 50 EUR in se štejejo v kupnino, v kolikor kupec kupi nepremičnino preko našega podjetja.

Priporočilo:

Spoštovani prodajalci!
Obveščamo vas, da na podlagi Zakona o nepremičninskem posredovanju, lahko oglašujemo in ponujamo vaše nepremičnine SAMO če iz vaše strani pridobimo podpisano posredniško pogodbo.
Za učinkovito prodajo, torej.......Gremo skupaj v akcijo???