Samostojna hiša

Koper/Capodistria, Cepki

Šifra oglasa: PH10075GG
Posredovanje: prodaja
Cena: 960.000,00 €
Velikost: 239,00 m²
Zemljišče: 7.373,00 m²
Leto izgradnje: 1870
Leto prenove: 2011
Oprema: kurilno olje
Ostalo: terasa, garaža, zemljiška knjiga
Energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju

RIŽANA, CEPKI: Na prodaj idilična istrska posestev. Posestev, ki se razprostira na zemljišču velikosti 7.373 m2, razpolaga s stanovanjskim objektom velikosti 239 m2, pomožnim objektom velikosti 107 m2 ter garažo za 4 avtomobile. Posebnost predstavlja potok, ki se vije skozi celotno posestev ter v vročih poletnih dneh ohladi ozračje pred hišo. Prijetno šumljanje potoka v ograjenem, urejenem vrtu pred hišo je primerno za vsakogar, ki se želi sprostitve po napornem delavnem dnevu.   

Razporeditev prostorov v stanovanjskem objektu: Iz glavnega vhoda vstopimo v predprostor, ki povezuje pritličje in prvo nadstropje objekta.

V pritličju se nahajajo prostorna dnevna soba povezana z jedilnico, kuhinja iz katere se lahko izstopa na pokrito letno kuhinjo, kopalnica z wc, ločen wc, utility ter manjša soba primerna kot pisarna ali otroška/igralna soba. Dnevni prostor razpolaga z elegantnim kotnim kaminom. V pritličju z ločenim vhodom se nahaja tudi pisarna s kaminom, ki je lahko primerna tudi kot soba za druženje, saj se pred vhodom nahajata dve kamniti istrski mizi.

Prvo nadstropje obsega glavno spalnico, otroško sobo, kopalnico z wc, delovno sobo ter veliko spalnico (ločena kopalnica) s prostorom za druženje iz katerega se lahko izstopi na prostorno, pokrito teraso.

Stanovanjski objekt je bil v celoti obnovljen leta 2011. Istega leta so bili na sosednjem objektu obnovljeni zidovi, plošče in streha. Notranjost objekta je v 3. gradbeni fazi, kar omogoča bodočim lastnikom preureditev prostorov po lastnih željah.

Primerno za vsakogar, ki se želi odmakniti od mestnega vrveža in uživati v naravi in miru.

Zaradi lokacije, velikosti ter vsega kar ponuja posestev, bi bila zanimiva tudi kot investicija (z določenimi spremembami bi se lahko preuredilo v manjšo turistično dejavnost).

Gorazd Furlanič
Št. licence 03020
Telefon 031/332-945
Gsm 031/332-945
E-mail gorazd@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!