Dobrodošli na straneh nepremičninske agencije VILA PORTOROŽ d.o.o.

Dolgoletne izkušnje in vestno opravljeno delo kažejo na to, da so naše stranke zadovoljne in da imajo resno in strokovno agencijo, v katero se bodo rade vračale.

Naša agencija temelji na načelu zaupnosti in vestnosti do vsakega posameznika. Z veseljem si bomo vzeli čas za Vas, Vam svetovali, pomagali pri posredovanju Vaše nepremičnine in se potrudili v najkrajšem času prodati Vašo nepremičnino, ali pa poiskati Vaš novi dom.

stanovanje

hiša

poslovni prostor

zemljišče

počitniški objekt

Agencija VILA – PORTOROŽ d.o.o.

spada med agencije z dolgoletnimi izkušnjami s posredovanjem v prometu tako novogradenj kot že obstoječih nepremičnin v Slovenskem primorju in Hrvaški Istri . Kvalitete, ki odlikujejo našo agencijo tako v ponudbi z nepremičninami, kakor tudi v drugih dejavnostih so izkušenost, strokovnost in spoštovanje zasebnosti vseh naših strank. Za zagotavljanje kvalitetnih storitev sodelujemo z različnimi ...
Več

E-novice

Prijavite se na naše e-novice

Zagotovite si prednost

Vpišite svoje povpraševanje in potrudili se bomo, da bo vaš dostop do relevantnih informacij kar najhitrejši. Vaš primer bomo obravnavali prednostno.
Vpis povpraševanja

Posebna ponudba

Posredovanje: prodaja
Velikost: 99,70m²
Cena: 325.000,00 €
V 1. nadstropju dvostanovanjske hiše zgrajene leta 1993 prodamo štriisobno stanovanje oddaljeno cca. 150 metrov od morja. Hiša se ne nahaja v starem delu mesta. Stanovanje je bilo obnovljeno leta 2017 ter je urejeno in vzdrževano redno. ...
Posredovanje: prodaja
Velikost: 25,30m²
Cena: 78.000,00 €
Posredovanje: prodaja
Velikost: 74,10m²
Cena: 132.000,00 €

Poiščite nepremičnino

  • Zadnja posodobitev oglasov:16.06.2019
  • Št. oglasov:170